Vi hjälper dig med hela eller delar av logistikprocessen

Kunden i fokus

Vår målsättning är att i samarbete med dig som kund nå en effektiv och kostnadsoptimerad logistikhantering.

Vi är en flexibel logistikpartner som skräddarsyr den bästa lösningen utifrån dina behov, oavsett om det gäller hela eller delar av logistikflödet.

Vi jobbar kundanpassat och har stor vana av varierande beställningar och höga krav på snabba leveranser.

"För oss var och är Nordic Gateway en Game changer. Vi kan fokusera på de saker vi är bra på. Ett plus är också att vi sparar massor av pengar i frakt. Tusen tack från Örtspecialisten AB, en supernöjd kund"

– Dr Michael och Anna McMullen
Kunder hos Nordic Gateway 

Kunderna Örtspecialisten.

Vi hjälper dig med:

En handtruck som kör paket.

Lagerhållning

Vår lageryta på 5000 kvadratmeter gör att vi har plats för lagring av de flesta sorters produkter. Med hjälp av våra sammankopplade IT-system kan du som kund ha koll på saldon i realtid. 

Kartong som är redo för utskick.

Utskick

Många av våra utskick är helt kundanpassade. Vår långa erfarenhet inom logistik gör att vi kan hantera de flesta typer av produkter, oavsett om de är ömtåliga, skrymmande eller kräver annan speciell hantering. 

Administration

Vi erbjuder tjänster inom bland annat kundtjänst, specialbokningar, tullhantering, ekonomitjänster eller projektledning. Med direkt och personlig kontakt hjälper vår engagerade personal dig på bästa sätt. 

Leveransbevakning

För din trygghet transporteras våra försändelser av några av landets ledande transportörer. Ifall någonting under transporten mot förmodan skulle strula finns vi alltid nära till hands för att lösa leveransproblem.

Pilar som går runt för att visa returhantering.

Returhantering

Ökade försändelsevolymer skapar krav på en effektiv hantering av returnerade produkter. Vi har lång erfarenhet av returhantering och effektiva inlagringsprocesser. 

IT och integrationer

Vi har stor erfarenhet av såväl integrationer som säker drift genom vårt nära samarbete med Extend Commerce AB.