Din personliga och flexibla logistikpartner

Tredjepartslogistik (3PL)

uppstaplade pallar.

Vi  jobbar med flexibla logistiklösningar som skräddarsys efter dina behov. Historiskt har våra uppdrag varierat i takt med att marknaden utvecklats och behoven förändrats. Vår spetskompetens finns fortfarande inom lagerhållning och distribution där vår erfarna personal lagrar och skickar ut material på mest effektiva sätt.

Vi distribuerar dagligen flera hundra försändelser av varierande storlek, allt från vykort till hela partiförsändelser. Försändelser som lämnar vårt lager levereras till de flesta delar av världen och vårt strategiska läge möjliggör snabb leverans till stora delar av Norden. 

Våra värderingar

Engagerad anställd jobbar med utskick.

Personligt och engagerat

Det är människorna i organisationen, deras kompetens och sätt att vara som ligger till grund för vår framgång. Därför är vår engagerade personal grundläggande för hela verksamheten och genom korta kontaktvägar mellan dig som kund och vår personal skapar vi personliga relationer. Det blir helt enkelt de bästa förutsättningarna för att lösa just dina behov och säkra den kvalitet som du kan förvänta dig av oss.

Man som kör truck på lager.

Hållbarhet

Hållbarhet är idag en naturlig del av hela transportsektorn och är därför integrerat i vårt dagliga arbete. På Nordic Gateway arbetar vi utifrån devisen: ”Rätt av mig! Rätt av oss! Rätt för vår framtid!”. Devisen är ett sätt för oss som organisation att säkerställa att beslut tas för att hållbart gynna våra anställda, företaget och vår omgivning.

Vår historia

1995
Nordic Gateway Distribution AB grundas.
2005
Vi expanderar efter god tillväxt och flyttar till ett större lager på Svedjegatan i Nässjö.
2010
Verksamheten fortsätter växa och resulterar i att fastigheten byggs ut med 1000 kvadratmeter.
2015
Ytterligare en tillbyggnad sker efter att vi har fått förtroendet att samarbeta med nya kunder.
Idag
Vi är tacksamma för förtroendet att varje dag arbeta och utvecklas tillsammans med våra kunder.